ویزا های قطر

  • توریستی
  • کاری ( با ثبت شرکت )
  • توریستی فوری ( شامل شهروندان ایرانی نمی شود )
  • توریستی مشترک برای بازدید از قطر و عمان ( شامل شهروندان ایرانی نمی شود )
  • دیپلمات
  • شهروندان اعضای شورای خلیج فارس
  • همراهان شهروندان اعضای شورای خلیج فارس
  • ترانزیت
  • بازدید
  • مجدد ( این ویزا شامل کسانی می شود که قبلا ویزا را به صورت الکترونیکی تهیه نموده‌اند )

مدارک لازم

  • تصویر اسکن شده پاسپورت ( با حداقل ۷ ماه اعتبار )
  • یک قطعه عکس 4*3 اسکن شده با زمینه سفید
  • ارسال فرم درخواست ویزا
  • چک ضمانت بازگشت به ارزش 10 میلیون تومان