مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

 

1-   اصل گذرنامه

    - مدت اعتبار حداقل 6 ماه

    - برای هر نفر ارائه گذرنامه الزامی می باشد

2-   2 قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی که حداکثر برای 6 ماه اخیر باشد، تمام رخ با زمینه سفید، بدون لبخند، بدون عینک

3-   اصل و ترجمه شناسنامه

4-   اصل و ترجمه سند ازدواج.

5-   گواهی تمکن مالی و گردش سه ماهه حساب با مهر و امضاء بانک 

    - تمکن مالی برای هر نفر میبایست حداقل 500.000.000 ريال باشد

 

6-   اصل و ترجمه سند مالکیت یا اجاره‌ نامه

7-   اصل و ترجمه مدارک شغلی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت زمان فعالیت، میزان حقوق و سمت 

8-   برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد

9-   اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار

10- تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به انگلیس به صورت کامل و دقیق