امارات (دبی)

 


امارات متحده عربی از مجموعه هفت شیخ نشین در اطراف خلیج فارس تشکیل شده است. محبوب ترین شهر توریستی این کشور، شهر دبی است. دبی شهر بزرگی است و آنقدر رکوردهای جهان را به نام خودش ثبت کرده که شاید رکوردار بیشترین رکوردهای جهان هم باشد! اما به غیر از آسمان خراش های بلند و خیابانهای تمیز، خیلی جاذبه ها و تفریحات دیگر را هم می توانیم در دبی پیدا کنیم. اگر به دنبال تفریح و هیجان هستید حتما فلای بورد، شیرجه، غواصی و موج سواری در میان آب های خلیج فارس را در برنامه سفرتان بگنجانید مطمئن باشید هیچ وقت طعم این هیجانات از یادتان نمی رود، دبی به خاطر فروشگاه ها و بازارهایش برای دوست داران خرید هم، مقصدی جذاب است.

راهنمای اخذ ویزای دبی

ويزا دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار صادر می شود و نه توسط سفارت خانه ها برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نماييد و نسبت به تهيه ويزا اقدام نماييد. تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج (بحرين، کويت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بايست ويزا تهيه نمايند. برای صدور ويزا تجارتی، سياحتی و غيره، شخص، شرکت و يا سازمانی در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزا را به عهده بگيرد و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج کنند. اين مسئول در امارات به نام “کفيل” معروف است.
کفيل در دو صورت می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت کند و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا نمايند. لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی و يا زيارتی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود

انواع ویزاهای دبی 
ویزای توریستی دبی 
ویزای ترانسپورت دبی 
ویزای کار دبی 
ویزای تجاری دبی
امکان صدور ویزای دبی برای افراد زیر 23 سال بدون همراهی پدر ؛ مادر یا همسر امکان پذیر نمی باشد
جهت اخذ ویزای افراد زیر 23 سال علاوه بر اسکن پاسپورت پدر یا مادر به اسکن صفحات شناسنامه نیز باید ارسال شود
درخواست ویزای دبی برای کسانی که به عنوان همراه در پاسپورت همسرشان هستند امکان ندارد

مدت زمان ویزا های دبی

- ویزای فوری دبی در سریعترین حالت ممکن حتی چند ساعت کاری ( برای همه ایرلاین ها )

- ویزای 96 ساعته ( فقط با پرواز امارات )

- ویزای 14 روزه 

- ویزای 28 روزه ( یک بار ورود )

- ویزای 28 روزه ( چند بار ورود )

- ویزای سه ماهه ( یک بار بار ورود ) 

- ویزای سه ماهه ( چند بار ورود ) 

مدارک لازم  

عکس صفحه اول پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار 

عکس پاسپورت استاندارد

برای برگشت نخوردن مدرک از سفارت دبی در عکس ارسالی می بایست فلاش دوربین خاموش باشد و تمامی صفحه اول پاسپورت با وضوح کامل باشد. شایان ذکر است عکس ارسالی بهتر است اسکن شده باشد.