مدارک و شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا 

برای مشاهده شرایط ویزای کانادا روی همین نوشته کلیک کنید.

 

اخذ ویزای کانادا

  • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیم (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)
  • یک قطعه عکس ۴٫۵ * ۳٫۵
  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه رسمی سند ازدواج
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی
  • نامه تمکن مالی + پرینت حساب بانک به زبان انگلیسی که نشان‌دهنده گردش درآمد ماهانه بالا باشد (به همراه مهر لاتین بانک).
  • ترجمه رسمی سند ملکی
  • مدارک شغلی + ترجمه رسمی: برای صاحبین مشاغل، جواز کسب، روزنامه رسمی، آگهی تغییرات شرکت و برای کارمندان، نامه اشتغال به کار (ذکر تاریخ اشتغال به کار، سمت و حقوق دریافتی ماهیانه الزامی می‌باشد) + فیش حقوقی ۳ ماه آخر و برای بازنشستگان، ارائه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی می‌باشد.
  • رزرو بلیط و رزرو هتل و یا دعوتنامه به همراه مدارک اقامتی دعوت‌کننده (اسکن PR یا پاسپورت+مدارک مالی) و مدارک اثبات خویشاوندی با شخص دعوت‌کننده
  • پیوست‌ها:
    ۱- افراد متأهل، مطلقه و دارای فرزند ملزم به ارائه اسناد مربوطه به همراه ترجمه می‌باشند.
    ۲- پایان خدمت سربازی برای آقایان به همراه ترجمه به صورت اختیاری است.
    ۳- گواهی اشتغال به تحصیل برای دانش‌آموزان و دانشجویان به همراه ترجمه رسمی.
    ۴- تأیید دادگستری و تأیید اداره فنی قوه قضاییه برای تمامی ترجمه‌ها اختیاری می‌باشد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار کانادا:

اخذ ویزای کانادا

  • شناسنامه
  • پاسپورت معتبر برای خروج و ورود مجدد به کشور مبدا
  • دو عکس پاسپورتی از شخص متقاضی و همراهان
  • کپی از پیشنهاد رسمی دعوت به کار یا قردارد بین کارفرما و شخص متقاضی
  • کپی از تائیدیه نامه «مرکز خدمات کانادا»
  • پرداخت هزینه تشکیل پرونده برای دریافت ویزای کار

 

به هنگام ورود به کانادا شخص متقاضی بایستی مدارک ذیل را به همراه داشته باشد:

اخذ ویزای کانادا

  • پاسپورت معتبر و ویزای ورود به کانادا برای شخص متقاضی و همراهان
  • کپی از پیشنهاد دعوت به کار
  • کپی تائیدیه از مرکز خدمات کانادا
  • ویزای کار صادره شده از طرف اداره مهاجرت کانادا
  • کلیه مدارک کاری و تحصیلی

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا:

اخذ ویزای کانادا

  • اصل پاسپورت‌های جدید و قدیمی (۱۰ سال اخیر) (امضا شده)

  • یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵

  • ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی

  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی

  • نامه تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل دلار کانادا

  • رزرو بلیط و رزرو هتل

  • مدرک زبان ILETS

  • نامه بانک از کانادا در صورتی که پول‌تان را به کانادا فرستاده‌اید

  • ترجمه سند ملکی و گردش حساب ۴ ماهه ساپورت‌کننده مالی

  • فیش واریزی تحصیلی

  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی + ریز نمرات

  • گواهی عدم سوء پیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال

  • نامه پذیرش دانشگاه

 

برای مشاهده شرایط ویزای کانادا روی همین نوشته کلیک کنید.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید